xLiveOrDiex
think for yourself, question authority
http://www.denovali.com/blueneck/
новый трек уже доступен по ссылке
новый трек уже доступен по ссылке
таке відчуття наче не вони, але не поганоновый трек уже доступен по ссылке
То ты их так слушал :moral:они ж не пели раньше вроде,
To cut a long long LONG story short we have had to cancel 2 of our shows in Ukraine and the show in Romania....we're REALLY gutted that we have had to do this, but honestly there is no other way.....we have cancelled the shows in Lviv and Chernivitsi
да, что-то последнее время AZH не везет, то Моно не приехали, то эти ребята концерты отменяют... хотя в Киеве вроде как будет....To cut a long long LONG story short we have had to cancel 2 of our shows in Ukraine and the show in Romania....we're REALLY gutted that we have had to do this, but honestly there is no other way.....we have cancelled the shows in Lviv and Chernivitsi
Blueneck про EpilogueДункан Еттвуд: Отже, з самого початку я планував Епілог як свій невеличкий сольний проект. Я мусив написати саундтрек до телевізійного серіалу, але захопившись роботою вирішив записати все повністю... Мені хотілося працювати на тим, що мене не обмежувало. Робота над інструментальною музикою давала мені можливість досліджувати різні речі і експериментувати з новими ідеями...Чесно кажучи, я розважався, намагаючись не вплутувати вокал у цю історію. І врешті ми відчули, що це має стосунок до Blueneck, тому Річ і Бен долучилися зі своїми інструментами. Ось так це і стало надбанням Blueneck. Ми не змінили напрямок, як багато хто міг подумати. Це скоріше сайд-проект.