Blueneck

post-rock/ambient
новый трек уже доступен по ссылке
таке відчуття наче не вони, але не погано
треба полюбе вибратись на їхній лайф осінню

Blueneck - Repetitions (2011)

1313361113_blue.jpg

Genre: Post-Rock
Bitrate: 320 kbps

Tracklist:
01. Pneumothorax (4:12)
02. Sawbones (5:38)
03. Venger (5:51)
04. Sleeping Through A Storm (6:41)
05. Una Salus Victus (3:40)
06. Ellipsis (5:07)
07. Barriers Down (7:21)
08. The Last Refuge (5:35)
09. Lopussa (4:53)

[HIDE]Cкачать[/HIDE]​

отличный альбом... :in_love::crying: грустный-грустный... скорее бы осень, тучи и дожди

Добавлено через 1 час 9 минут
барабанщик проспал пол альбома

обосраться :wow: они ж не пели раньше вроде, а тут такой поздний Ток Ток несется, плюс Питер Гэбриэл сольный, плюс я ваще не знаю что, но груууустное :in_love: Очень крутой альбом

а альбом-то совсем замечательный. Такой грустный. Хер нэйм из Калу напомнило. А еще вокал местами как в СФФС и Йосеб :up:

а вокал, помимо Гэбриэла, еще сильно напоминает эти типов, хороший модерн-прог -

https://www.youtube.com/watch?v=duqEnwnO5Gw

To cut a long long LONG story short we have had to cancel 2 of our shows in Ukraine and the show in Romania....we're REALLY gutted that we have had to do this, but honestly there is no other way.....we have cancelled the shows in Lviv and Chernivitsi
да, что-то последнее время AZH не везет, то Моно не приехали, то эти ребята концерты отменяют... хотя в Киеве вроде как будет....

потрясающий релиз , вокал и атмосфера конечно на пределе . эти клавиши :in_love:

Blueneck - 2012 - Epilogue

1350733653_image17.jpg

Style: Post-Rock / Ambient
Bitrate: 320 kbps
Size: 70 mb

Tracklist:
01. Apogee
02. Carina
03. (eta carinae)
04. Colonization – Incident 1
05. Colonization – Incident 2
06. Symbiosis – Part 1
07. Symbiosis – Part 2
08. Suppression

Rusfolder​

Одні із найпотужніших силачів пост-рокових фронтів втомилися і видали нагора щось таке легке і малопромовисте. Тут все ніби ті самі загравання із драмою і трагедіями, ніби той самий політ над випаленими пустками душі, але якось... Немає вже тих крутих піке, нема болючих падінь о землю, і немає окривавлених кавалків реальності на всі боки під ехо радіохвиль. Усе те, що на попередніх роботах було ніби як підготовка до чогось потужного, до чогось такого гучного й величезного, стало фундаментальною основою нового матеріалу. Та ще й без того зворушливого вокалу, що наче поводир.
Але тут така справа, що не можу сказати, ніби їхня музика перестала торкатися, не без цього, це точно. Але на жаль. Прикро що так, але, як по мені, цей реліз слабший за попередні.

Дункан Еттвуд: Отже, з самого початку я планував Епілог як свій невеличкий сольний проект. Я мусив написати саундтрек до телевізійного серіалу, але захопившись роботою вирішив записати все повністю... Мені хотілося працювати на тим, що мене не обмежувало. Робота над інструментальною музикою давала мені можливість досліджувати різні речі і експериментувати з новими ідеями...Чесно кажучи, я розважався, намагаючись не вплутувати вокал у цю історію. І врешті ми відчули, що це має стосунок до Blueneck, тому Річ і Бен долучилися зі своїми інструментами. Ось так це і стало надбанням Blueneck. Ми не змінили напрямок, як багато хто міг подумати. Це скоріше сайд-проект.
Blueneck про Epilogue

поначалу расстроился, думал эмбиенты понеслись. Но потом неплохо. Только автотюна замного

Back