ЕВРО 2008

дождались=)
Status
Not open for further replies.
Re: ЕВРО 2008

особисто я тільки за... що там не кажи, але турнір в цьому теперішньому фораті явно дожив свого віку і потихеньку зходить на маразм... а так буде нова інтрига все таки
+мій виключно корисливий інтерес -- у України буде набагато більше шансів пройти))

вообще-то он говорил про чемпионат мира в африке))

и где, простите, маразм?

я то какраз про Евро говорил :stupid:

я то какраз про Евро говорил

ого, отэто я загнался)))))))

но всё же объясните мне где маразм? по-моему этот чемпионат был просто здоровский.

ЛОЛ)) куди його ще розширювати)))
я то какраз про Евро говорил
:deal:
и где, простите, маразм?
маразм у тому, що гра за збірну більше не є пріоритетом для гравця, який отримує дуже дофіга грошей за свй клуб, а за збірну грає, не те що відбуваючи номер, але не надриваючись, м"яко кажучи. по-моєму це очевидно. прикладів безліч
вийшло -- чудово, не вийшло -- так і буде. це виявлялося ІМХО в усьому.

очевидно, неклубний футбол переживає стагнацію. і тому треба щось міняти, що УЄФА і робить

я знаю що більшість буде зі мною незгодна, викладайте свої аргументи, я викладу свої. тільки давайте домовимось: без відвертих образ і переходів на особистості, ок?:idea:,

почнем?))

но всё же объясните мне где маразм? по-моему этот чемпионат был просто здоровский.

я смог посмотреть не более 50% матчей, поэтому ничего сказать не могу. но матчи плей-офф были почти все интересные, и запоминающиеся. так что чемпионат удался в любом случае)

я смог посмотреть не более 50% матчей, поэтому ничего сказать не могу. но матчи плей-офф были почти все интересные, и запоминающиеся. так что чемпионат удался в любом случае)
чесно, я так не вважаю

маразм у тому, що гра за збірну більше не є пріоритетом для гравця, який отримує дуже дофіга грошей за свй клуб, а за збірну грає, не те що відбуваючи номер, але не надриваючись, м"яко кажучи. по-моєму це очевидно.

на этом евро я не увидел ни одного такого игрока, за исключением может Криштиану Роналдо, который блекло выглядел. хотя это может быть связанно с тяжёлым сезоном.

а вот насчёт "не надрываясь" - абсолютно не согласен. приведи мне пример хоть одной сборной или игрока на этом чемпионате. конкретизируй

на этом евро я не увидел ни одного такого игрока, за исключением может Криштиану Роналдо, который блекло выглядел. хотя это может быть связанно с тяжёлым сезоном.
а вот насчёт "не надрываясь" - абсолютно не согласен. приведи мне пример хоть одной сборной или игрока на этом чемпионате. конкретизируй
Італія, Франція, Греція навскидку... Польща
Німеччина груповий етап, Шведи(частково)
і ще, щодо Італії та Франції -- прозріваю зараз випад у цей бік. так, вони грали, але вони грали не так, як мали грати. вони грали на тому мінімумі, який довзоляє ввжати їх пофесіональними футболстами з поставленою технікою та фізпідготовкою. і не більше. Італійський чемпіонат входить у 4ку найкращих чемпіонатів світу(це так, щоб не сперечатись зайве). Італійців за кордоном грає дуже мало. Звідси слідує, що ЛЕВОВА частина м"ячів(візьмемо найпримітивніший рівень) забивається італійцями. маємо те що маємо -- збірна Італії грала практично без нападу. це не той йопт футбол, який повинна демонструвати команда чемпіон світу! так, мені відомий отой старий загон, що чемпіони турніру дуже часто грають на наступному турнірі набагато гірше, це аксіома, але ж не настільки гірше. ще один приклад -- Гатузо. завжди уважно за ним слідкую, тому що тупо його ненавиджу. порівняй Гатузо у Мілані і Гатузо у збірній за націленістю до на боротьбу. сам на себе був несхожий. італійський захист -- такі ляпи:how::how::how: і не кажіть, що в усьому винен тренер -- тренер не може бути винен у тому, що захисники не тримають нападників при стандартних положеннях. чи це він установку на гру таку дав?

Добавлено через 2 минуты
гравці -- Баллак, Тоні, Вся Франція(окрім Рібері хіба що -- обирай кого хочеш) -- не хочу передивлятись склади команд, ц етак, яскраві приклади, що запам"яталося:dontknow:
візьми Англію у груповому

Добавлено через 5 минут
ще не можна обійти увагою те, що в збірних грають усе більше гравців інших національностей(\0:stupid:), особливо бразильців.
та ж Німеччина -- уявити собі поляка чи турка у збірній Баккенбауера це просто:cranky::cranky::cranky: тепер -- до чорта.
коли читаєш склад Німеччина, Австрії чи Туреччина взагалі складається враження що дивишся Лігу Чемпіонів, настільки порівняно великий відсоток в них вже складають "легіонери"

Добавлено через 40 секунд
і ще, це я не до того що "все пропало, все пропало", а просто намагаюсь тверезо оцінювати ситуацію:stupid:

Добавлено через 3 минуты
та пишіть уже хтось))

Last edited:

гравці -- Баллак, Тоні, Вся Франція(окрім Рібері хіба що -- обирай кого хочеш) -- не хочу передивлятись склади команд, ц етак, яскраві приклади, що запам"яталося
візьми Англію у груповому

чувак, у нас с тобой значит разное понимание футбола. да на Баллака молилась вся сборная Германии. Беккенбауэр говорил что Баллак будет ключёвым игроком в финале. да, Михаэль провалил именно финальный матч, но в остальных...
тони??? да просто сумасшедший нефарт не позволил ему забить. разве он не старался?? по-моему в каждом матче тони имел миллион моментов и только за счёт своего нефарта и ещё бог знает чего он не забил.
франция просто провалила турнир и причина на мой взгляд в Доменеке и в пресловутой смене поколений, а не в том о чём ты говоришь. италия - аналогично.
греция просто слабая сборная и точка. её игроки и в клубах слабые, не о чем тут говорить.
польша - опять-таки провал. но - разве игроки польские как-то особенно играют в клубах?
да тот же Левандовский привезший решающий пенальти на самом деле хреновый защитник, нормальный разве что для уровня чемпионата украины.

а мои примеры - игроки типа Иньесты, Касильяса, Рамоса, Сенны, Аршавина, Швайнштайгера, Кьеллини, Модрича, Нихата, та кого не возьми - все провели тяжелейшие сезоны и все бились до конца, выкладывались, как могли. чем ещё объяснить две феноменальные победы турков?? или успех сборной России? или достойную игру австрияков и швейцарцев?

сборная и честь страны не пустые слова даже сейчас.

чувак, у нас с тобой значит разное понимание футбола
але принаймні ми одне одного розуміємо.
да на Баллака молилась вся сборная Германии. Беккенбауэр говорил что Баллак будет ключёвым игроком в финале. да, Михаэль провалил именно финальный матч, но в остальных...
по-моєму Баллак був просто ніякий:dontknow: особливо враховуючи те, що він мав відігравати роль плеймейкера, очевидно. просто я Баллака міряю по тому, як він грав у "Байєрі". з того часу він тільки здає. і Баварії і в Челсі. він і в Челсі не блищав останнім часом, але ж ну не показав взагалі нічого!:dontknow:він же, йопт, претендує на звання зірки світової величини! пригайдай мені хоча б один момент, що запам"ятовується з ним, вражаючий момент. штрафного красиво вгатив да. і ще око йому в фіналі розсікли, що мені відповів на це саме питання один "експерт":stupid: і браку в нього було багатенько.
такі як він мабть тягти на собі команду, а тут вони або виїзджали за рахунок вищого класу, дисципліни або за рахунок Фрінгса та Швайнштайгера:happy:
тони??? да просто сумасшедший нефарт не позволил ему забить. разве он не старался?? по-моему в каждом матче тони имел миллион моментов и только за счёт своего нефарта и ещё бог знает чего он не забил.
чи багато із цих моментів він створив сам? багато відкривався, забігав? по-моєму ні. і форвард який має мільйон моментів і не забиває -- очевидно поганий форвард. але після його сезону в Баварії називати його поганим форвардом -- дебілізм. а ось недостатньо мотивованим форвардом -- ІМХО можна.
франция просто провалила турнир и причина на мой взгляд в Доменеке и в пресловутой смене поколений, а не в том о чём ты говоришь. италия - аналогично.
я вже казав -- будь яка команда може провалитися, посипатися, що завгодно. але ж не просто стати і стояти. тим більше з таким набором виконавців
греция просто слабая сборная и точка. её игроки и в клубах слабые, не о чем тут говорить.
* Goalkeepers1 Antonis Nikopolidis »
* 12 Kostas Chalkias »
* 13 Alexandros Tzorvas »

* Defenders2 Giourkas Seitaridis »
* 3 Christos Patsatzoglou »
* 4 Nikos Spiropoulos »
* 5 Traianos Dellas »
* 11 Loukas Vintra »
* 15 Vassilis Torosidis »
* 16 Sotiris Kyrgiakos »
* 18 Giannis Goumas »
* 19 Paraskevas Antzas »

* Midfielders6 Angelos Basinas »
* 8 Stelios Giannakopoulos »
* 10 Giorgos Karagounis »
* 21 Kostas Katsouranis »
* 22 Alexandros Tziolis »

* Forwards7 Giorgos Samaras »
* 9 Angelos Charisteas »
* 14 Dimitris Salpingidis »
* 17 Fanis Gekas »
* 20 Giannis Amanatidis »
* 23 Nikos Liberopoulos »
можливо ти і правий, але ще раз подивись на склад і на підкреслених особливо. цих гравців цілком достатньо, щоб не грати в антифутбол. я тут вже писав -- їхня "гра" зі шведами -- найнудніша гра в моєму житті
польша - опять-таки провал. но - разве игроки польские как-то особенно играют в клубах?
да тот же Левандовский привезший решающий пенальти на самом деле хреновый защитник, нормальный разве что для уровня чемпионата украины.
в принципі не сперечатимусь. але ж не можна продувати з опущеними руками, ну хіба не так?! хоча Польща -- невдалий приклад
а мои примеры - игроки типа Иньесты, Касильяса, Рамоса, Сенны, Аршавина, Швайнштайгера, Кьеллини, Модрича, Нихата, та кого не возьми - все провели тяжелейшие сезоны и все бились до конца, выкладывались, как могли
ці да:pray: якраз вони і оживили цей чемпіонат, і дали йому завершитись доволі пристойно. в принципі, основні претензії я викладав щодо групового турніру, до речі, забув про це сказати
чем ещё объяснить две феноменальные победы турков??
моя думка: тренерська майстерність+дисципліна+фізпідготовка+шалена вдача)) ну так, ці викладалися
или успех сборной России?
чесно, феномен)) але і віддача також мабуть
или достойную игру австрияков и швейцарцев?
австріяк -- як би дивно це не прозвучало, просто жахлива гра суперників, на мою думку. команда нічого не показала. просто вразили своєю бездарністю -- дуже часто не могли елементарно зупинити м"яч. по таким "дрібницям" дуже палиться загальна готовність команди. взагалі ніякі. готовий доводити
швейцарців -- їх завжди недооцінюють)) якраз якогось надриву чи колосальної волі до перемоги я у них не бачив. банально -- у них просто дуже сильний склад))) хоч цього ніхто ніколи не бачить. вони можуть грати ще краще. вони далеко не Австрія.я б не порівнював. по моєму, їм просто не пощастило:stupid:
сборная и честь страны не пустые слова даже сейчас.
я і не стверджував зворотнього

Status
Not open for further replies.
Back