Re: ЕВРО 2008
чувак, у нас с тобой значит разное понимание футбола
але принаймні ми одне одного розуміємо.
да на Баллака молилась вся сборная Германии. Беккенбауэр говорил что Баллак будет ключёвым игроком в финале. да, Михаэль провалил именно финальный матч, но в остальных...
по-моєму Баллак був просто ніякий:dontknow: особливо враховуючи те, що він мав відігравати роль плеймейкера, очевидно. просто я Баллака міряю по тому, як він грав у "Байєрі". з того часу він тільки здає. і Баварії і в Челсі. він і в Челсі не блищав останнім часом, але ж ну не показав взагалі нічого!:dontknow:він же, йопт, претендує на звання зірки світової величини! пригайдай мені хоча б один момент, що запам"ятовується з ним, вражаючий момент. штрафного красиво вгатив да. і ще око йому в фіналі розсікли, що мені відповів на це саме питання один "експерт":stupid: і браку в нього було багатенько.
такі як він мабть тягти на собі команду, а тут вони або виїзджали за рахунок вищого класу, дисципліни або за рахунок Фрінгса та Швайнштайгера:happy:
тони??? да просто сумасшедший нефарт не позволил ему забить. разве он не старался?? по-моему в каждом матче тони имел миллион моментов и только за счёт своего нефарта и ещё бог знает чего он не забил.
чи багато із цих моментів він створив сам? багато відкривався, забігав? по-моєму ні. і форвард який має мільйон моментів і не забиває -- очевидно поганий форвард. але після його сезону в Баварії називати його поганим форвардом -- дебілізм. а ось недостатньо мотивованим форвардом -- ІМХО можна.
франция просто провалила турнир и причина на мой взгляд в Доменеке и в пресловутой смене поколений, а не в том о чём ты говоришь. италия - аналогично.
я вже казав -- будь яка команда може провалитися, посипатися, що завгодно. але ж не просто стати і стояти. тим більше з таким набором виконавців
греция просто слабая сборная и точка. её игроки и в клубах слабые, не о чем тут говорить.
* Goalkeepers1
Antonis Nikopolidis »
* 12 Kostas Chalkias »
* 13 Alexandros Tzorvas »
* Defenders2
Giourkas Seitaridis »
* 3 Christos Patsatzoglou »
* 4 Nikos Spiropoulos »
* 5 Traianos
Dellas »
* 11 Loukas Vintra »
* 15 Vassilis Torosidis »
* 16 Sotiris Kyrgiakos »
* 18 Giannis Goumas »
* 19 Paraskevas Antzas »
* Midfielders6 Angelos
Basinas »
* 8 Stelios Giannakopoulos »
* 10 Giorgos
Karagounis »
* 21 Kostas
Katsouranis »
* 22 Alexandros Tziolis »
* Forwards7 Giorgos Samaras »
* 9 Angelos
Charisteas »
* 14 Dimitris Salpingidis »
* 17 Fanis Gekas »
* 20 Giannis Amanatidis »
* 23 Nikos
Liberopoulos »
можливо ти і правий, але ще раз подивись на склад і на підкреслених особливо. цих гравців цілком достатньо, щоб не грати в антифутбол. я тут вже писав -- їхня "гра" зі шведами -- найнудніша гра в моєму житті
польша - опять-таки провал. но - разве игроки польские как-то особенно играют в клубах?
да тот же Левандовский привезший решающий пенальти на самом деле хреновый защитник, нормальный разве что для уровня чемпионата украины.
в принципі не сперечатимусь. але ж не можна продувати з опущеними руками, ну хіба не так?! хоча Польща -- невдалий приклад
а мои примеры - игроки типа Иньесты, Касильяса, Рамоса, Сенны, Аршавина, Швайнштайгера, Кьеллини, Модрича, Нихата, та кого не возьми - все провели тяжелейшие сезоны и все бились до конца, выкладывались, как могли
ці да

ray: якраз вони і оживили цей чемпіонат, і дали йому завершитись доволі пристойно. в принципі, основні претензії я викладав щодо групового турніру, до речі, забув про це сказати
чем ещё объяснить две феноменальные победы турков??
моя думка: тренерська майстерність+дисципліна+фізпідготовка+шалена вдача)) ну так, ці викладалися
или успех сборной России?
чесно, феномен)) але і віддача також мабуть
или достойную игру австрияков и швейцарцев?
австріяк -- як би дивно це не прозвучало, просто жахлива гра суперників, на мою думку. команда нічого не показала. просто вразили своєю бездарністю -- дуже часто не могли елементарно зупинити м"яч. по таким "дрібницям" дуже палиться загальна готовність команди. взагалі ніякі. готовий доводити
швейцарців -- їх завжди недооцінюють)) якраз якогось надриву чи колосальної волі до перемоги я у них не бачив. банально -- у них просто дуже сильний склад))) хоч цього ніхто ніколи не бачить. вони можуть грати ще краще. вони далеко не Австрія.я б не порівнював. по моєму, їм просто не пощастило:stupid:
сборная и честь страны не пустые слова даже сейчас.
я і не стверджував зворотнього