Fallout

franchise megathread (F1, F2, F3, F3:NV, F4, tbc)
Купил вчера на ГоГ'e Fallout: New Vegas Ultimate Edition по распродаже - посмотрим шо это за лучший фаллаут всех времен и народов.

посмотрим шо это за лучший фаллаут всех времен и народов.
Так тебе надо было второй фолыч покупать тогда

Так тебе надо было второй фолыч покупать тогда
Это уже перебор. Я хз выдержу ли я этот с восьмилетней графикой :stupid:

Купил вчера на ГоГ'e Fallout: New Vegas Ultimate Edition по распродаже - посмотрим шо это за лучший фаллаут всех времен и народов.

Кращий Фаллаут всіх часів народів це Фаллаут 2. Сорі, але перехід на гру від першого лиця мені не зайшло Я грав після того в "Братство сталі". Diablo 3 випустили в звичній конфігурації і нормально. Чого так було не зробит з Фаллаутом, хз. Або принаймні дати вибір. Хочеш від першого лиця грати - будьласка, від 3 го, перемкнувся і вперед.Ганьба!

Чого так було не зробит з Фаллаутом, хз.
ну если бы какой-то подходящий для этого движок подогнал разрабам, то может быть они бы и подумали над таким вариантом.
а так -- увы.

Есть просто такая штука как "время", с которой количество старых пердунов и потенциальных покупателей "православной и олдскульной игры" уменьшается с невероятным постоянством, а большому издателю нужно продавать игры нормально и очень желательно зарабатывать на этом деньги.

ну если бы какой-то подходящий для этого движок подогнал разрабам, то может быть они бы и подумали над таким вариантом.
а так -- увы.

Не знаю що сказати.

Кращий Фаллаут всіх часів народів це Фаллаут 2
сто проциків, але я, наприклад, заганявся зовсім незадовго до виходу третьої частини. Проте поклявся, що нормально заграю їх (включно з першою) все одно) Мож на роботі завтра поставлю))
Тим не менш, неєбіческій каєф зловив саме від Нью-Вегаса. Правда, частину приходу ловив саме від багів, сцка, коли вже фінал був і обирав між угрупуваннями. Шукав рішення в православних інтернетах, зарубіжних, але більшою мірою сам допер, що треба було зробити.
З Алтімед Едішон дуже сподобалось ДЛЦ з собаками-роботами.. Там дуже дохіба класного луту дають, та й сюжет годний. :up:

Back