Fellsilent

progressive metal/experimental - UK

5302m

player
Sex
мужской

Reaction score
1,357

Fellsilent​
UK​
6f8851068030449e4a.jpg

Коріннями группи Fellsilent уходять в Milton Keynes (Великобританія).

Склад групи:

Neema - vocals
Joe - vocals
Acle - guitar
Browne - guitar
Max - bass
Noddy - Drums

Fellsilent об'єднують безумні поліритмічні затримки з мелодійним але сируватим вокалом і потужними гітарними рифами. Вони варять власний унікальний стиль металу, який важко "споживати":smile:.

Парні грали на одній сцені разом із:
SKINDRED, SIKTH, BRING ME THE HORIZON, ARCHITECTS and CULT OF LUNA, ENTER SHIKARI,EXIT TEN, DEVIL SOLD HIS SOUL,TEXTURES, AKERCOCKE.

Можна канєшно сказати, шо Fellsilent ето чирговой закос під МешуГГу, але як на мене хлопці багато чого свого додали до холодних матіматічних рифів шведських ідолів, своєї емоційності (як на музичному так і на вокальному рівні), нестандартної мелодики та якоїсь такої прихованої інтриги, якої ніколи не було в МешуГГи.

Порівняно з Meshuggah, Fellsilent уявляються живими, чуствуючими людьми а не бездумними роботами )))

свіжий альбомєц The Hidden Words (2008) качається тут http://ifolder.ru/6953217

Description
progressive metal/experimental - UK
Last edited by a moderator:
Хм, интересно... Надо послушать, что это за "люди", а не бездумные роботы))

послушал на спейсе, ничего так. очередной полиритмик с мелоичными вставками аля tesseract, textures, periphery и т.д.

вечерком качну

Tesseract собствєнно є проектом гітариста Fellsilent Аклі Кан'ю. Спаравді Tesseract дуже нагадує Fellsilent, але ці парні (Tesseract) іграють більше на "низах". Скоро дєбютнік готують. Ждьомс :smile:

Tesseract собствєнно є проектом гітариста Fellsilent Аклі Кан'ю. Спаравді Tesseract дуже нагадує Fellsilent, але ці парні (Tesseract) іграють більше на "низах". Скоро дєбютнік готують. Ждьомс :smile:

оу, спасибо за инфу. кстати, ты не в курсе, а Tesseract не ещё зарелизил альбом?

ты не в курсе, а Tesseract не ещё зарелизил альбом?
Ше нє, принаймні офіційні джерела мовчать. Мають якусь промо-демку за 2007. Зара їздять по Британії зі всякими Skindred-ами і Anchorhead-ами :smile:.

Ше нє, принаймні офіційні джерела мовчать. Мають якусь промо-демку за 2007. Зара їздять по Британії зі всякими Skindred-ами і Anchorhead-ами :smile:.

ну "Sampler" этот у меня есть давно, дико нравится но хочется лонгплея.

кстати в некоторых треках fellsilent я услышал моменты из tesseract только в другой аранжировке :stupid:

кстати в некоторых треках fellsilent я услышал моменты из tesseract только в другой аранжировке :stupid:

:smile: да-да-да. Думаю це вони не спєцом )) просто Аклі вже на автоматі "передирає" fellsilent.
Я шось не розімію, нафіга створювати такі проекти і грати ідєнтічну музику? :dontknow:

Гоняю кругами в плеере. Очень крутая музыка блять, просто сейчас полностью соответствует моему душевному состоянию, очень в масть идёт

честно говоря, как по мне материал группы портит вокал

ну не в кассу он там :dontknow:

честно говоря, как по мне материал группы портит вокал
трохи є :thinking: а тебе весь вокал парить чи тіки чистий? :stupid:

трохи є :thinking: а тебе весь вокал парить чи тіки чистий? :stupid:

меня как раз чистый не парит.

скрим больше подошел бы металкору какому-нить

буквально вчера переслушивал альбом "The Hidden Words". Трек- Emerge просто уносит.

НУ теже Рeriphery мне нравятся куда больше)

я считаю что группу надо в металкор))

ну там же ж матметал в духе скарлет, спитфайер... а припевчики по металкору)

бля, я их весь день слушал, отдайте в металкор!

Добавлено через 12 секунд
именно там им и место епты

окститесь уважаемые
филсайленту было б уютней в металкоре
они ж не потлачи и не мешуга)

та нифига не мешуга. скарлет, спитфайер и ко - тоже мешуга?

а афтер зе бариал тоже в метале?

в металкоре конечно. ну вообще, филсайлент в метале это типа как далия в металкоре))

в металкоре конечно. ну вообще, филсайлент в метале это типа как далия в металкоре))
так Фелсайлент грають відвертий матметал :dontknow: я не уявляю їх в металкорі)
Афте Зе Беріал тоже по ідєї мали би бути тут (в металі), але металкору в їх музиці трох більше ніж в музиці фелсайлент :stupid:
та й перший альбом в них металкор так сказать)) хотя, то вже не важно певно)

Фелсайлент грають поліритмічний метал. а вашшє то робіть шо хочете :smile:

K!ue,
:agree:
оставляйте сабж в метале) тут ему самое место :idea:

Back