Imbola

metalcore, numetal band from Kiev

Zloj

cheerz & beerz
Name
Артур
Sex
мужской

Reaction score
4,825

Итак решил создать тему, про группу в которой я начинал когда-то вокалить.

Материалы просто взял с сайта, так как там выложено их отношение к самим себе. Свое же я пока оставлю при себе, а вам предлагаю сформировать свое:

mf.jpg

Гурт IMBOLA виник на початку XXI-го століття з наміром вилити свое нутро в музику, в слова, в стиль життя, та самовираження.
Сама назва немає ніякого значення, але є похідним від imbolc. За першими данними це назва язичницького свята, коли відзначався кінець зими, початок весни. Також коріння ціеї назви проходить у кельтів де має те ж смислове значення.
Чому саме таке найменування?
З одного боку кінець зими – саме тоді гурт був остаточно сформований і розпочато активну конструктивну діяльність, а з іншого це власне ім‘я гурту, бо то окрема особа, що живе окремим життям і має окремі, свої думки.

Гурт є україномовний звідси й тексти пісень українською, але ми не гнобимо кацапів, ляхів, негрів, та інше світове начиння, ми з розумінням ставимось до неспроможності деяких людей оволодіти мовою країни в якій вони живуть.
Наші теми про сутність існування різних понять, як серед звичного середовища, так і в незвичному, на перший погляд, тобто філософія життя у, трохи, незвичному огляді крізь психологічно мінливий стан людської подоби.
Ми різні. Різні погляди, різне життя, різні пріорітети, різні властивості. Єдине бажання бути почутим і висловити все своє.

Склад:

Юрко - гiтара, ефекти
Даша - гiтара
Борис - бас-гiтара
Олекса - вокал
Вадим - барабани

http://imbola.kiev.ua/ - это сайт ребят, там можно послушать их материал и ознакомится по-подробнее с группой.

http://vkontakte.ru/club3947165 - они же в вконтакте.

Description
metalcore, numetal band from Kiev
Last edited:
Інкунабула, Інула, Енолла

теперь еще и Имбола. Вот уж фирма так фирма

Інкунабула, Інула, Енолла теперь еще и Имбола. Вот уж фирма так фирма

не поверишь, но когда я к ним пришел, я тоже так подумал :stupid:

Last edited:
таке відчуття ,що запис зроблено на диктофон ? Хоча можливо ,то мої букові колонки. сподобалось енергічна подача вокаліста, про музику не скажу , не той стиль

неужели эта группа не стоит вашего внимания?:dontknow:

Zloj, извини конечно,это твои друзья,может они неплохие ребята,но музыка тупо говнище отвратное)
а и еще вот это
a_cbf80a81.jpg
:rofl::crying::stupid:

эта фотка случайно не на репбазе в гараже на лыбедской была сделана?

Zloj, извини конечно,это твои друзья,может они неплохие ребята,но музыка тупо говнище отвратное)

остался без лого и майспейса - тот чувак с гитарой, это и есть дизайнер :rofl::stupid:

а вообще, не за что извинятся - я от них ушел изза учебной практики, а не вернулся изза того что музыка их мне не нравилась... не моё, но гитариста, считаю достаточно высококлассным композитором и виртуозным исполнителем, безпезды.

эта фотка случайно не на репбазе в гараже на лыбедской была сделана?

именно там, но этой базы больше нет :crying:

п.с. Это им, а не мне интересно ваше мнение

Last edited:
Что такое мазефака? Откуда она и для чего? :hi::oh-yeah:

:no: не коверкай классиков

относительно факи... что именно из них вы слушали? рекомендую именно "вiдiрванi крила" и "морфiй"

я не могу, у меня инет даялаповый (с) :deal: :dontknow:

плохо.... но ничего не поделаешь...

ok.mandrivko>?
, если серьезно - то когда я к ним пришел они играли матерый маткор в стиле тех же Meshuggah, то что они щас в факу подались смущает и меня, но ребята обещали исправится :idea:

все, сука, остался без лого и майспейса
йеее,отето попандос,кто бы знал бы)
ну ничё,всё будет всёравно заебца)

та что, послушал зламани крыла - та ничё, ожидал худшего)

Добавлено через 13 секунд
кстати с 1000м постом меня:happy::stupid:

да, .вата, хуйня вышла у тебя с Шейтом :alive:

Кропаль фоток з дебютного сейшену :in_love::

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Дебютували ми на музбаті в клюбі філін, зайняли 2ге місце серед 5 досить сильних команд, зал скандував ім-бо-ла і все було заібца.

15 листопада ми їдем в староконстянтинів :popcorn: , де будем лабать з нашими альтернативними друганами - Леді Джейн (грали разом 21го вересня на роктусі в тому ж клюбі :stupid: ).

Разом з тим, пишем нові демо, набагато важчі існуючих, але по імболівски непередбачуваних :clever:.

Добавлено через 6 минут
стосовно присутності мазафаки :stupid: ну трохи погрішили (згадали минуле) чекайте нові демо, не розчаруємо :oh-yeah:

о, какие люди :agree::beer::agree:

Back