It Is I

sludge/doom, US

Sun of a Beach

сдохни или умри

Reaction score
16,833

41b3e905bca1.jpg

Гарненький сладжик 15-річної витримки з потужним звучанням і цікавою музичною структурою. Качовий і неспішний матеріал, місцями дещо прокурений. Про саму групу мало що можу написати, бо знайти більш-менш нормального біо на інгліші не вийшло. Очевидно, група зібралась в 1991 в Сан Хосе, коли Том Чой пішов з AsbestosDeath і знайшов собі нових товаришів по думу, внаслідок чого вони разом і стали сабжем. У групи один реліз, виданий в 1994-му і 1995-му роках в різних версіях - з інтро і без. Також деякі джерела стверджують про існування демки.

Склад:

Thomas Choi - guitar, vocals (AsbestosDeath, Noothgrush, Operator Generator, The Black Jetts)
Brian Rubio - drums
Oswald Aguilar - guitar, vocals
J. A. Coelho III - bass, vocals

Дискографія:

Evolve (1995) (320 kbps)
71a2d11a8245.jpg

[HIDE]Cкачать[/HIDE]
163252.jpg

Посилання:

metal-archives.com
last.fm
discogs.com

Свого роду розвиток того, що Чой починав грати у Асбестосдезі. Особисто мені дуже до вподоби такий дум. Некрутий вокал, зате цікаві аранжування, різноманітність і нічогенькі соляки.

Description
sludge/doom, US
Country
usa
Крутые, давно есть :up:

Вот, кстати, освежаю в памяти благодаря теме; вспоминаю, что приглянулись мне они сходством с Годфлешем (точнее, с Фол оф Бикоз даже) и частично - с кошернейшими Инфауст.

кошернейшими Инфауст
А я уже думал мимо проходить...

Добавлено через 26 секунд
:stupid:

Оно ахуенное, щас от слушаю) Круто, доставляет) :pray: :pray: :pray:

Давненько не слушал дистортедное музло) Для меня чем реже я его слушаю, тем больше оно наводит на меня восторг...)

Back