Киноклуб КПИ

Doerty

White Russian Protestant Antiracist
Sex
мужской

Reaction score
1,781

Киноклуб КПИ

Начинает свою работу киноклуб политехнического института. В программе- нашумевшая режиссёрская работа Шона Пенна и знаменитый детектив сороковых с прекрасной Ингрид Бергман, получившей за него "Оскар".

21.09.09 "В диких умовах" / "Into The Wild" реж. Шон Пен, 148 хв., 2007 рік

23.09.09 "Газове світло" / "Gaslight" реж. Джордж К'юкор, 114 хв., 1944 рік

Початок показів о 18:30

Мала зала ЦКМ НТУУ "КПІ"
32 корпус (поруч з 7-м)
3-й поверх

Re: Киноклуб КПИ

смотрел В диких условиях

фильм очень классный, очень по личному духу так... не в такой мере конечно же, но тем не менее

отлично раскрыта идея убегания с общества потребления с одновременным осознанием романтичности хипповской жизни и новых проблем которые возникают в новых условиях

не знаю пойду ли, но рекомендую, например)

Блин, очень хочу пойти на фильм Пенна, но сегодня же Немецкое кино. Даже не знаю что выбрать.

блин, а я уже в могилянку собрался:thinking:
так много хорошего кино в один день...

В найближчі понеділок та середу будуть продемонстровані дві стрічки епохи німого кіна:

28.09.09 "Остання людина" / "Der Letzte Mann" реж. Фрідріх Мурнау, 90 хв., 1924 рік
30.09.09 "Броненосець "Потьомкін" / "Броненосец "Потемкин" реж. Сергій Ейзенштейн, 75хв., 1925 рік

Мала зала ЦКМ НТУУ "КПІ"
32 корпус (поруч з 7-м)
3-й поверх

nobody, спасибо, как раз собирался сделать)) :agree:

Ну, про "Броненосец "Потёмкин"" все знают, а сегодняшний "Последний человек"- тоже абсолютная классика, режиссёра Мурнау вы можете знать как создателя первого вампирского фильма, "Носферату".

а на октябрь нету ничего ?

Цього тижня були покази, але вони ніде не афішувались, і тому на сеанс йшли наугад, незнаючи що будуть показувати

понедельник и среда как всегда ?

До уваги всіх пошановувачів мистецьких фільмів, зокрема художньо-документальних, сьогодні та в найближчу середу маєте можливість переглянути роботи продюсера Жака Перрена:

19.10.09 "Мікрокосмос: Жителі трави" / "Microcosmos: Le peuple de l'herbe" реж. Клод Нурідсані та Марі Перену, 73 хв., 1996 рік

21.10.09 "Птахи" / "Le peuple migrateur" реж. Жак Перрен, 92 хв., 2001 рік

Після основної програми буде продемонстровано фільми про зйомки цих картин.

Мала зала ЦКМ НТУУ "КПІ"
32 корпус (поруч з 7-м)
3-й поверх

бля... проебал микрокосмос(((
хочу на птицы пойти...

nobody, большое спасибо, а то я просто не успел зайти в сеть :agree:

uliss, а я вот думал, про каких-таких птиц в клубе классического и соцкино ты пишешь :stupid:
На всякий случай- надеюсь, ты перепутал название клубов, а не их местоположение? Это- не в офисном здании на Ванды Василевской, а среди университетских корпусов)

Оба фильма замечательные, кстати. А "Птицы", по-моему, чуть ли не первый фильм, который я посмотрел в киевском киноклубе. Это был киноклуб журнала "Киноколо", он располагался тогда в "44". Кстати, с этого фильма начала свою деятельность прокатная компания "Артхаус трафик".

Doerty, спасибо
кстати я бы так и завтыкал)))
я вот думаю, что могу успеть и туда и туда... продолжительность фильма полтора часа, еще есть пол часа на то чтобы доехать к дому кино на следующий фильм...

uliss, :beer:

Может, и успеешь. То есть ненамного опоздаешь.

Шановні кіномани,

Кіноклуб "КПІ" призупиняє свою діяльність на найближчі 3 тижні. Орієнтовно з 23.11.09 функціонування буде відновлене.

Побачимось за 3 тижні, будьте здорові!

по ходу кіноклуб КПІ ще не працює, хто знає?

DzienDobry, ну, они мне обычно присылают рассылку, пока ничего не приходило :dontknow:

Шановні сінефіли! Кіноклуб "КПІ" завершує цей рік показами трьох фільмів з Аргентини:

21.12.09 "XXY" реж. Лусія Пуенсо, 91 хв., 2007 рік
20 нагород серед яких Ґран-прі тижня Критики та Grand Golden Rail на Каннському кінофестивалі 2007 року

23.12.09 "Втрачені обійми" / El abraso partido реж. Деніель Бурман, 100 хв., 2004 рік
10 нагород, зокрема Ґран-прі "Срібний ведмідь" та "Срібний ведмідь" найкращому акторові на Берлінському кінофестивалі 2004 року

28.12.09 "Аура" / El aura реж. Фабіан Белінськи, 134 хв., 2005 рік
10 нагород серед яких премія "Срібний Кондор" у 6 номінаціях від Асоціації кінокритиків Аргентини

Мала зала ЦКМ НТУУ "КПІ"
32 корпус (поруч з 7-м), 3-й поверх

Добавлено через 3 минуты
Доэрти, подвяжи тэг "важно" плз.

"Втрачені обійми"/El abraso partido (2004, 100’, Арґентина – Франція – Італія – Іспанія, режисер Деніель Бурман)

Стрічка отримала Ґран-прі "Срібний ведмідь" та премію “Срібний ведмідь” найкращому акторові (Даніель Гендлер) на Берлінському кінофестивалі 2004 року. На Бангкокському світовому МКФ картина здобула приз як "Найкращий фільм".

У фільмі йдеться про Аріеля, молодого хлопця, який живе в сучасній Арґентині у час занепаду та непевности, коли все навколо постійно змінюється і весь час потрібно думати, як вижити. Це лаконічна та проста розповідь про повсякденне життя людини – у даному випадку арґентинця, якому необхідно виїхати з країни та отримати інше громадянство, щоб його життя стало яскравим та змістовним.

28.12.09 "Аура" / El aura реж. Фабіан Белінськи, 134 хв., 2005 рік
10 нагород серед яких премія "Срібний Кондор" у 6 номінаціях від Асоціації кінокритиків Аргентини
Я у этого режиссёра видел "Девять королев", очень хороший детектив в жанре "афёры", про "Ауру" тоже слышал хорошие отзывы.

Back