Kraftwerk

electronic, synthpop - Germany
walls, ніби слухати Крафтверк - то якийсь зашквар :dontknow::stupid:

abstrakterer, найн, ніякого зашквару, сам їх іноді слухаю, просто щось так здалось. Забий, чувак :agree:

walls, прост якби й купував новий мерч, то шось би таке вже, а не метал всякий. Ну хіба ще Годфлеш хочеця аж муркочеця купити, але як і з сабжем - тільки з-за кордону, а я не донька мільйонера, тому перш за все цікавлюсь, чи можна десь тут надибати те, що цікавить.

Лучше бы они остались как Organisation и развивали наработки первенца.

walls, та треба ж чимось нормальним мерч розбавляти. Крафтверк тим більше - культ.

walls, прост якби й купував новий мерч, то шось би таке вже, а не метал всякий. Ну хіба ще Годфлеш хочеця аж муркочеця купити, але як і з сабжем - тільки з-за кордону, а я не донька мільйонера, тому перш за все цікавлюсь, чи можна десь тут надибати те, що цікавить.
http://best4u.com.ua/index.php?idgr=805&page=shop.browse&option=com_virtuemart&Itemid=1

Bongzilla, цей варіант вже розглядав :smile: Не фірма, звичайно, але в сліпому царстві і кривий гном король :applouse:

футбы хорошего качества, брал там не раз. себе и на подарки друзьям-близким. горло не растягивается, принты держатся.

Bongzilla, ну тепер то лиш питання часу. Пасіба за наводку! :pray:

Друзі, хтось знає, десь в Україні можна знайти мерч сабжа?

я сам печатал)
есть в харькове неплохая контора. я так и не раздуплился как переводить пикчи в вектор и никого кто помог бы не нашел, но чел с конторы походу понял что мне нужна помощь и сам предложил взяться за дополнительные 200грн (я делал сразу три разных майки, так что и денег он взял за три принта). единственный минус: в контору я обратился по наводке кента, который пользуется их услугами постоянно и сильно их нахваливает. проблема в том, что он всегда заказывал принт нескольких цветов на белом текстиле и все у него всегда было в ажуре. у меня же - два одноцветных и один - трех. тот который в три цвета - хорош, а одноцветные он сделал ебучей пленочкой-перебивачкой, о чем при заказе я блядь вообще не подозревал. короче надо просто сходу договариваться чтоб норм печать была, а не сраная термопленка эта.

Back