послушал теорию неба три раза. такая музыка, как и у упомянутых Мазерати, кстати, отличный пример прекрасной инженерной работы и будто-бы полного отсутствия души. методичка для звукорежиссеров.
Привіт всім, я є членом "M.U.N.E.C.O". Я використовую Google Перекладач, нещасної помилки, прощення.
По-перше, це вражає нас, що наш диск досяг своєї країни, і ми бачимо великий приплив трафіку на підслуховування.
Це забавно для нас, але ми, як те, що я прийшов у ваші вуха.
Цей альбом робить багато годин між склад та підготовки виробництва. Немає жодного наміру наслідувати нікому, але «Мазераті» і «Mogwai» щодо наших та інструментальні жанру.
Як я вже говорив, Перекладач не знає, якщо функції я добре, і це не зрозуміло, якщо вам подобається альбом, чи ні, залежить від вас.
У всякому разі, це добре, я почув щось і якщо є хороші Відгуки, велике спасибі
ps; Чи можна мати огляд диска?
--in english--
Hello, I'm a member of "MUÑECO". I use Google Translator, sorry for the mistakes.
Firstly, it amazes us that our album reached your country and we see great influx of traffic from Ucrania, Russia or Turkey.
It's fun for us, but we like the album come to your ears.
This album is doing many hours between the composition and preparation of production. There is no intention to imitate anyone, but "Maserati" and "Mogwai" are clearly an influence of instrumental genre.
As I have already said, the translator does not know if the functions of the I is good, and it is not clear if you like the album or not.
In any case, it is good I have heard something, and if there is a good feedback, thanks
pd; is it possible to have a review of the album from some user of the forum?