Nightwish

classic ololo-gothic - Kitee, Finland
чому? Вокал в міксі десь позаду, оркестр наче на клавішках за 500 грн зіграний, дві хвилини інтро та дві хвилини аутро можна викинути, та найсумніше - хуків НУЛЬ, аудіошпалери якісь

:super::super::super::super::beer: група мені подобається, через пісню все заходить

чому?
Бо особисто мені подобається і музика, і ідея, якій присвячений альбом.
Я розумію, що і ця робота в гурту буде концептуальною, а тому треклист там підібрано відповідно з урахуванням наявності / відсутності (доречності / недоречності) інтро або аутро. Концептуальність ціною лаконічності, так би мовити.

Дана композиція ж не відкриває альбом, а тому перед нею імовірно знаходиться щось таке, що зумовила необхідність у цьому інтро. На концертах все одно буде інакше.

Стосовно хуків - кому як. Мені приспів дуже зайшов: впізнавано, доступно, зрозуміло, мелодійно і легко запам'ятовується. Мої плебейські потреби в зрозумілості мелодії досягнуто. 13/8 - це не для мене.

Ну і концепція. Мені таке заходить. Лірична наповненіть, посил, ідея виконують свою основну функцію - дають надію.

Тому імхо: те, що я хотів почути саме від Найтвіш я почув. І дуже цьому задоволений.
Для інших потреб є інша музика та інші жанри

tenebræferis;2850565 said:
Мені приспів дуже зайшов: впізнавано, доступно, зрозуміло, мелодійно і легко запам'ятовується
я прям переслухав і поки писав цей пост знов його забув
tenebræferis;2850565 said:
13/8 - це не для мене
це як казати "я в рок-музиці барабани не люблю":smile: 13/8 єсішо це не більше ніж один з прийомів, а не самоціль

Попередня композиція ахуєнна

https://youtu.be/I6iwrJjzkIY?si=0wBocPjwd-kLUVz-

Back