tenebr?feris
Dead but Dreaming
а може тільки помогло :cranky:даже отсутствие синьки не помешало типчику утонуть во второй день
а може тільки помогло :cranky:даже отсутствие синьки не помешало типчику утонуть во второй день
Не факт, що концерт в Москві ще відбудеться.
:thanks:бля, это ж вся хипстота будет на ПН
Зіги кидали на Молоті. Уєбани. На пест нуарі, вроді, нічого такого не помітив, але я стояв в перших рядах, тому не бачив, що там довбойоби робили.
Там всі були з бородою, футболки Астрофаеса ні в кого не бачив :sad:коли десь там побачите чувака з бородою і в футболці з Астрофаесом, знайте, то Альмагест
Мушу тебе засмутити :stupid:Зіги кидали на Молоті. Уєбани. На пест нуарі, вроді, нічого такого не помітив
Ти ж ніби знав, куди йшов, чи ні?Зігануті прост. Там і якісь бабенції були в червоних футболках зі свастикою.
Зігануті прост. Там і якісь бабенції були в червоних футболках зі свастикою.:cranky:
тут да. Вирвали просто.нормальний звук почув тільки на Молоті
трохи переборщили з децибелами. Ледве витримав одну пісню, а потім повалив на потяг. Якби не кродівські позєри, то може й більше заслухав би харків'ян.
хз, під сценою якось ніби норм, а подача справді шкутильгала. Всі крім Фаміна тупо статичні, та й сам якийсь постійно невдоволено щось шлікав.убогий звук був на ПН
Ти ж ніби знав, куди йшов, чи ні?
та ніби й знав. Здогадувався. Не слідкую за всім цим. Та й більшою мірою йшов саме на КПН і Мортумів, який врешті особливо й не побачив.:crying:На концерті, який організовують праві і грають нсбм гурти? Щось ти дуже товсто тролиш.
От би сюди на часіка два було Інквізішн притягти, то всяким довбікам не до зігування було б.
і я тебе теж не цитував)wtf? я такого не писав)
бо в плані угару всім вчорашнім гуртам до американців всратись і не раз :super: Попри деяку скромність виступу Дагона та Інкубуса в Монтереї в порівняні з вчорашнім івентом, виступ перших мені вкотив куди більше, наприклад.чого?
То ЗОГ, полюбомуі я тебе теж не цитував)