Peste Noire

raw black metal/avant-garde black metal - France
Тим часом на Бластфест
2bc2bb9e7b3d.jpg

Фіни просто красавчики :applouse:

фатима проклятая, два концерта уже сорвали. неужто настоящая свобода творчества осталась только в словянских странах?!!!

Что-то мне кажется, что московский гиг КПН отменят:crying:

QR1ythmIx2w.jpg

Прочитав зайявочки у вк-шному пабліку даного івенту і аж засміявся: до чого ж потужні в Росії навколоцерковні течії, які змушують заткнутися абсолютно всі світські події, а якщо не заткнутися, то змусити поводити себе так, щоб не накликати зайвого шуму, щоб знову все не обернулось зірваним концертом. Жестяк, ребзя, жестяк

и ещё чучуть

https://www.youtube.com/watch?v=_xoNiYWFsqc

Короче, чуваки, хто буде на фесті, коли десь там побачите чувака з бородою і в футболці з Астрофаесом, знайте, то Альмагест :beer:

Прожектор, бля, это ж вся хипстота будет на ПН, на вас одни антифашисты пойдут)

Nico, вся хипстота будет на Бенджамине Клементайне) Не думаю, что отечественные хипстеры столь круты, чтоб выкупать сабж, в котором мы бессовестно флудим

че там, как, Фамина выгнали из зала за бухло?

увы, я в команировочке. приходится перебиваться всякими Dark Tranquility.

бля, вы гоните, шо модный БМ нынче не в моде?

Зіги кидали на Молоті. Уєбани. На пест нуарі, вроді, нічого такого не помітив, але я стояв в перших рядах, тому не бачив, що там довбойоби робили.

Зіги кидали на Молоті. Уєбани. На пест нуарі, вроді, нічого такого не помітив, але я стояв в перших рядах, тому не бачив, що там довбойоби робили.

А чого уэбани?

Зігануті прост. Там і якісь бабенції були в червоних футболках зі свастикою.:cranky:

Феноменально убогий звук був на ПН і подача якась геть не впевнена. Може з часом трохи натренуються, але поки складається враження, що живі виступи в їхньому випадку — зайве. Слухав ще Молот та НМ, нормальний звук почув тільки на Молоті, а НМ були кращі по подачі.

коли десь там побачите чувака з бородою і в футболці з Астрофаесом, знайте, то Альмагест
Там всі були з бородою, футболки Астрофаеса ні в кого не бачив :sad:

Зіги кидали на Молоті. Уєбани. На пест нуарі, вроді, нічого такого не помітив
Мушу тебе засмутити :stupid:

Зігануті прост. Там і якісь бабенції були в червоних футболках зі свастикою.
Ти ж ніби знав, куди йшов, чи ні?

Зігануті прост. Там і якісь бабенції були в червоних футболках зі свастикою.:cranky:

На концерті, який організовують праві і грають нсбм гурти? Щось ти дуже товсто тролиш.

Мені більше подобається срач про ізгнаного араба.

нормальний звук почув тільки на Молоті
тут да. Вирвали просто.
трохи переборщили з децибелами. Ледве витримав одну пісню, а потім повалив на потяг. Якби не кродівські позєри, то може й більше заслухав би харків'ян.
убогий звук був на ПН
хз, під сценою якось ніби норм, а подача справді шкутильгала. Всі крім Фаміна тупо статичні, та й сам якийсь постійно невдоволено щось шлікав.
Ти ж ніби знав, куди йшов, чи ні?

На концерті, який організовують праві і грають нсбм гурти? Щось ти дуже товсто тролиш.
та ніби й знав. Здогадувався. Не слідкую за всім цим. Та й більшою мірою йшов саме на КПН і Мортумів, який врешті особливо й не побачив.:crying:
От би сюди на часіка два було Інквізішн притягти, то всяким довбікам не до зігування було б.

av80By7c2PQ.jpg

wtf? я такого не писав)

От би сюди на часіка два було Інквізішн притягти, то всяким довбікам не до зігування було б.

чого? фатіма?

wtf? я такого не писав)
і я тебе теж не цитував)

чого?
бо в плані угару всім вчорашнім гуртам до американців всратись і не раз :super: Попри деяку скромність виступу Дагона та Інкубуса в Монтереї в порівняні з вчорашнім івентом, виступ перших мені вкотив куди більше, наприклад.

Back