tenebr?feris
Dead but Dreaming
Я вже весь день думаю, коли вже якийсь двіж навколо альбому почнеться, а то останні пару тижнів форум мертвіший Стенлі Кубріка.
В вк уже вовсю шутят, что это второй альбом ДМ за год, причем лучше первого. Шутки-шутками, но мне действительно понравилось больше ДМ, хотя альбом тех тоже неплох.
І саме забавне, що саме цими релізами гурт і здобув культового статусу. А подальші експерименти вже слухалися більше з цікавістю та по інерції, хоча, треба визнати, траплялись дуже годні, але з цим відверто прогадали. ІМХОДык Гарм не останавливался же никогда на одном жанре. Даже в пору блэк-метальную, когда они сначала фолк-блэк делали, а потом в ро блэк-метал перекатились (с промежуточным фолк-релизом).
якщо зважити, що електроніку вони лабають ще з кінця 90-их, то звісно асоціації правильні.асоціюють в першу чергу саме з електронною музикою
своєю полскістю. Так склалось, що Ульвер серед поціновувачів сприймається більш як гурт-експериментатор, новатор, піонер, а в даному випадку новаторством і не пахне, як на мене. Для Рюгга, можливо, цей реліз став свого роду експериментальним, адже подібного ВІН принаймні не писав до цього, але насправді це відносно шаблонний, на мою обмежену приземлену металхедську думку, невиразний реліз, на аналог якого можна наштовхнутись в дискографії тих Депешів.чим саме не сподобався новий альбом?
З цим не сперечаюся. Бм-період у них прекрасний. "Nattens madrigal" — один з улюблених релізів в блек-металі. Але і в значній частині пост-бм записів вони почували себе дуже впевнено. Штуки по типу "A Quick Fix of Melancholy" так і взагалі не мають якихось музичних аналогів. Відверто слабкий стилістичний період у них, як по мені, лише один. Це загравання з "неокласикою" на пізніх альбомах.Доповню: коли вони в 97-му їбанули Мадрігал, то їбанули так, що по сирості і трушності його досі по суті ніхто не переплюнув (Іл'ярн хіба), а про запис альбому легенди ходили.
:what:хуету плодили
У кого то получилось что то хоть раз скачать с этих обменников, кроме вирусов?Скачать Ulver - The Assassination of Julius Caesar (2017)
Turbobit
Salefiles
Katfile