Urfaust

atmospheric/depressive black metal - Netherlands
tenebræferis;2847610 said:
Жесть. Це був їхній останній альбом
А шо вони всьо ? Як то кажуть тільки почав їх викупати, як вони піздою накрилися...Тю...:ohcrap:

walls, у ФБ попрощались і на архівах вже відповідний статус.
Ніби нічого в них видатного нема, але антураж і легенда + оригінальний на свій час дизайн мерчу зробили з них улюбленців у підростаючого покоління ув інстаграмі. При тому, музику можна було й не слухати. Ну, то мені так здавалось. Зараз вже якось похуй, хто там шо і як слухає і який кому приплітає жанр
Тим не менш, дуже шкода, що розпались. Пізні релізи все одно було цікаво слухати і якоїсь кризи не відчувалось

Чомусь доволі недовірливо :stupid: ставився до сабжу, якось завджи їх ігнорив, і ніколи не слухав детально, але від останньої роботи їх просто хуїю, артворк зачепив - було бажання так нахуяритись, щоб аж роги на голові вилізли :stupid: чи то настрій такий, але давно такої інфернально - мізантропічної годноти не слухав, от прям аж до мурах, і по часу мало, хочеться ще. Прохання - питання до поціновувачів сабжу - що у них порадите послухати ще , чи починати слухати всю дискографію ? Вельми буду вдячний :hi:

walls, я би зацінив з компіляції від 2012-го "Ritual Music for the True Clochard". А там вже можна починати з перших альбомів

tenebræferis;2847708 said:
walls, я би зацінив з компіляції від 2012-го "Ritual Music for the True Clochard". А там вже можна починати з перших альбомів

Я з цієї компіли і розпробував Urfaust, подвоюю рекомендацію

Я в цій темі вже постив Bacchus (відвертий Urfaust воршіп), виявляється в них на Debemur Morti весною вийшла друга повноформатна робота:

https://www.youtube.com/watch?v=WA5vtUdlPUA

Back