Black Sabbath

fathers of doom
титульний трек з дебюту Black Sabbath
Помню как услышал его и охуел, а ведь я тогда уже слышал и Металику, и Сепультуру, и Раммштайн, и блэк какой-то. Но это было гораздо мрачнее. Да и, на мой взгляд, весь метал начинается с этого самого прямого басового риффа в этой самой песне. И хотя хитов у них полно, но у меня ни один трэк не оставлял такого начального впечатления, как этот.

Nico, для мене краща їхня пісня (нею можна рогатого викликати) і цінна не в останню чергу величезним впливом на екстремальну дум/сладж-сцену. Прикро, що вони тоді не стали в такому руслі розвиватися. Що ж, за них це зробили Burning Witch, Khanate, Black Boned Angel і т.д.

Добавлено в 00:12 / Предыдущее сообщение было написано в 00:01

А те, що вони врешті прийшли до провального хеві-металу і не змінили вивіску після заміни вокаліста, — окрема печалька. Ну ви і так знаєте.

Недавно слухав Burning Witch
дальше даже читать не хотел, настолько идеально звучит эта фраза:stupid:

А те, що вони врешті прийшли до провального хеві-металу і не змінили вивіску після заміни вокаліста, — окрема печалька. Ну ви і так знаєте.
я бы даже сказал, что после СБС надо было срочно сворачивать лавочку и [STRIKE]умирать[/STRIKE] и становиться легендами.

Добавлено в 11:29 / Предыдущее сообщение было написано в 11:28

Бёрнинг Витч раскладывают, конечно:pray:

Недавно слухав Burning Witch і асоціативно захотілося включити титульний трек з дебюту Black Sabbath. Вкотре подивувався, який же думовий прес все-таки, наче й не було різниці в практично 30 років між групами.
тут наоборот немного. бёрнинг витч, как, впрочем, добрая половина дистортед юнит [STRIKE]пиздят у[/STRIKE] вдохновляются блэк сэббат. трад дум - по сути, тот же ретрохард, только не лед цеппелин, а блэк сэббат.

По-настоящему я считаю историческими альбомами первые два:pray: - особенно вещи Fairies wear boots и подобные ей - тяжкий блюзрок с оглядкой на джаз (то есть типа Крим). потом они не знали, что делать дальше, и следующие два альбома были сделаны по инерции. потом были попытки играть прог с Уэйкманом, потом просто хороший хардрок не без кожаных штанов .

"Дистортед" - это попытка в нулевых вернуть семидесятнический звук, когда инструменты звучали по-человечески. Вот возьмешь дебютник сабжа, послушаешь и охуеешь, как барабаны звучат и почему в восьмидесятых все гораздо беднее.

Ба більше, навіть найкращі альбоми гуртів з Дістортеда навіть близько не стояли з умовно найгіршими альбомами Саббатів, якщо вже на то пішло. Атци ж, блін, а ви тут єресь якусь задвігаєте. :cranky:

"Дистортед" - это попытка в нулевых вернуть семидесятнический звук, когда инструменты звучали по-человечески. Вот возьмешь дебютник сабжа, послушаешь и охуеешь, как барабаны звучат и почему в восьмидесятых все гораздо беднее.

Барабаны там звучат как джинджербейкеровские, но грубее и мощнее. Я помню, как скромно выглядела их ударная установка :up::up:.

Сліп слухав, Ом вже не подужав, Блек Саббат можу слухати, доки мене не поховають.

навіть найкращі альбоми гуртів з Дістортеда навіть близько не стояли з умовно найгіршими альбомами Саббатів, якщо вже на то пішло.
чё бля?

Кайо Дот, модлін оф зе Велл, Гхост, Фред Фріт, Сліппітайм Горілла Мюзєум :hi:

Сліп слухав, Ом вже не подужав, Блек Саббат можу слухати, доки мене не поховають.
Шо, и Холи Маунтин не понравился? А Сейнт Витус?

Кайо Дот, модлін оф зе Велл, Гхост, Фред Фріт, Сліппітайм Горілла Мюзєум
интересует современное наследие БС.

А ви Сейнт Вітус в Дістортед запихнули?

Добавлено в 13:49 / Предыдущее сообщение было написано в 13:47

Bongzilla, мені з сучасних груп, які продовжують традиції БС подобаються майже всі тут популярні, якщо вони не сладж/стонер/сайкоделік.

Добавлено в 13:50 / Предыдущее сообщение было написано в 13:49

Бля, є ж ласт-фм. Там добре видно, що я слухаю :dontknow:

Bongzilla, мені з сучасних груп, які продовжують традиції БС подобаються майже всі тут популярні, якщо вони не сладж/стонер/сайкоделік.
ну тогда твоё утверждение выше является голословным.

твоё утверждение выше является голословным.
можливо. Як правило, коли людине щось відписує, то вона повідомляє про свою скромну точку зору.
І да, те, що я не назвав серед своїх улюблених гуртів з дістортеда, які продовжують традиції БС, не означає, що я їх не слухав) Просто мені не вперло. :deal:

Як правило, коли людине щось відписує, то вона повідомляє про свою скромну точку зору.
это да. но при наличии новых фактов и чёткой аргументации по поводу, точка зрения может меняться так? в качественно другую сторону, ты ещё сам не знаешь какой профит с этого может быть.
или я зря стараюсь и ты истинно ТРУЪ:abbath:?

Bongzilla, ну вибач, коли деякі стверджують, що БС після перших двох альбомів скотилась в гівно, то це нормальна аргументація, а коли хтось дотримується полярної точки зору, то тут вже треба засратись?
Я свого часу слухав багато стонердума, але потім переклинило на хеві/дез/треш/бляцк. Що я зроблю?

напиши какие слушал, хоть и не понравились. самому интересно. пяток групп навскидку.

бёрнинг витч, как, впрочем, добрая половина дистортед юнит пиздят у вдохновляются блэк сэббат.
Це само собою. Конкретно по BW мені бачиться, що група стартувала з того місця, де свого часу зупинилися Саббати, побоявшись лізти в зовсім екстремальні дебрі.

Ба більше, навіть найкращі альбоми гуртів з Дістортеда навіть близько не стояли з умовно найгіршими альбомами Саббатів, якщо вже на то пішло. Атци ж, блін, а ви тут єресь якусь задвігаєте.
"Отці", "єресь", "не забудьте перехреститися перед іконою". Давно не було, ага :rofl:

І що, приміром, EW "Доуптрон" не дотягує до "Technical Ecstasy" або "Never Say Die!"? Я вже мовчу про альбоми з любителем покидати козу.

напиши какие слушал, хоть и не понравились. самому интересно. пяток групп навскидку.
Навіщо? Більшість відомих стонер/думів я точно слухав, але воно ну не моє. Не тягне. Починаючи від Каяса і закінчуючи Кайлесою. Деякі дискографії (Каяс, Субороза і ще з десяток другий) досі валяються на вінчестері, але їх понад два роки вже не слухаю.

Добавлено в 14:18 / Предыдущее сообщение было написано в 14:16

побоявшись лізти в зовсім екстремальні дебрі.
чувак, між БВ і БС 20 років різниці. Які екстремальні дебрі в 75-му? :cranky:

"Отці", "єресь", "не забудьте перехреститися перед іконою". Давно не було, ага
Не хвилюйся, я атеїст.

Я вже мовчу про альбоми з любителем покидати козу.
я ще й нахуй послати можу

Back