Dollores

emo rock/female vocals~Ukraine
Я вважаю, що конструктивна критика й доречні поради нікому не завадять, якщо вона буде адресована майбутнім записам, а записане є записане. Варто лише побажати творчої наснаги і ентузіазму. :yeah:

Лично мне, понравилось бы больше, если бы вокальные партии были бы более разнообразными. Вот это я и имел в виду
в следующий раз оставляй односложные посты, а то видишь, не все могут понять завуалированный смысл твоих посланий

в следующий раз оставляй односложные посты, а то видишь, не все могут понять завуалированный смысл твоих посланий

:est!:

Назвали б вже групу інфракон чи автовокзал:stupid:

всім рокмітал!
Ваня ака Roosevelt Jr. уже давненько зробив інтерв'ю для 2го номеру зіну "Зимнее море" з групою Dollores. вже 2 місяці, як воно викладене в мережі, а я тільки сьогодні це помітив. краще пізно, як ніколи

Тоня такая серьезная)))
вопросы про винилы меня посмешили)

Тоня такая серьезная)))
я навіть не уявляю собі Тоню несерйозною. а ще вона - деспотичний керівник гурту :yeah:

я навіть не уявляю собі Тоню несерйозною. а ще вона - деспотичний керівник гурту
сегодня на репе увидимся, обсудим :oh-yeah:

30_04-1.jpg

ay caramba, треба викидати з назви "!" (знак оклику), не люблять його в афіші ставити)

нормальная вечеринка намечается!

только щас заценил. в общем понравилось, но мужской вокал на Something nothing просто выносит. это спецом так фальшиво спето было?

аеее. в меру мелодическая в меру агресивная музыка. как раз по мне.:beer:
и какой же милый женский вокал.
как минимум неделю с плеера вылетать не будет:super:

Добавлено через 6 минут
:pray: how does it feel :pray:

Кстати вживую чудесные. И люди хорошие, и музыка приятно.

класний звук, радий, шо такі чуваки є в рідному місті.

а порадьте груп, щоб з такою музикою, але без скрімів?

Back