говорить "спасибо" в футболе можно чуть ли не к каждому голу :alive:подякуємо Ламу і Леманну, зіграли просто провально:lought:
де я казав протилежне?:alive:просто констатував фактнаконец-то адекватный комментарий, результат по игре))
там кавычки для таких как тынету такого понятия) ну или если есть, то это также непостоянно, как и трик панк
ну да, були баги у нього, але не настільки як ти кажеш))німці провалили центр поля, що і вирішило долю матча.
іспанці задовбали таранити головою і падати.
суддя - неадекват повнійший.
німці провалили центр поля, що і вирішило долю матча.
іспанці задовбали таранити головою і падати.
суддя - неадекват повнійший.
там кавычки для таких как ты
я хотел море голов, а их не было
я хотел море голов, а их не было
это не помешало мне хотеть)В финале?) Уже лет 25 по-моему такого не бывало
черт, какой был матч. это кстати был первый матч который я сознательно смотрелguy, франція бразилія 3:0 - чим не море? :dontknow:
мабуть ти правий, згадується))MoriTuri, да, ну. неадекват. мене добила зупинка єдиної гарної німецької атаки за 20 хвилин матчу на пустому місці, вбив момент, коли іспанець зарядив комусь з німців коліном в спину і суддя не прореагував, удари головами від іспанців. ті 2 жовті картки і ше всяка така фігня
ты считаешь что одна атака это показатель матча? было бы куда неприятней если бы немцы сравняли, потому что они реально провалили этот матч, как и всё Евро... Не может, просто не может один игрок тянуть всю команду в середине поля весь чемпионат! Вот оно тому и подтверждение что Испанцы как не крути, а нашли способ прикрыть блондинчика - Швайни... и как результат полный провал в полузащите!MoriTuri, да, ну. неадекват. мене добила зупинка єдиної гарної німецької атаки за 20 хвилин матчу на пустому місці, вбив момент, коли іспанець зарядив комусь з німців коліном в спину і суддя не прореагував, удари головами від іспанців. ті 2 жовті картки і ше всяка така фігня
да он после своей травмы сразу же вернулся с таким лицом, как буд-то он хочет поубивать всех испанцев :down:Баллак точно напрацював на жовту і не на одну![]()